maandag 6 augustus 2012

Feest!

Inmiddels werd het wel een keer tijd: een nieuw blog! Ik zeg express een nieuw blog, want ik had er al eentje. Deze heb ik echter flink verwaarloosd na drie keer een bericht geplaatst te hebben.

Toch wil ik altijd al graag een mooi blog hebben waarop ik mijn creativiteit kwijt kan en mooie foto's kan plaatsen. Vandaar dit nieuwe begin! Het is dus Feest vandaag! Om dit te vieren heb ik vandaag meteen cupcakejes gemaakt. Zie hier het resultaat!
Mijn nieuwe blog Chocolate, Tea & Biscuits is een feit. Ik hou van (warme) chocolade(melk), thee leuten en lekker koekjes eten. Ik hou erg van deze gezelligheid en dit wil ik ook terug laten komen in mijn blog. Vandaar deze naam.

Eerlijk is eerlijk, er moeten nog wat dingen aan mijn blog aangepast en toegevoegd worden, maar mijn ervaring is dat als je pas begint als het perfect is, het begin er nooit komt...

Veel leesplezier,

Saskia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten