woensdag 3 juli 2013

Stapel dekens

Dekens zijn zo leuk om te maken. Bij mij in huis liggen ze in het tv meubel, onder de salontafel of ze hangen over de leuning van de bank. In de winter zijn ze heerlijk om met een kop warme thee en een stuk appelgebak onder te kruipen en een flmpje te kijken. In de zomer liggen ze gewoon mooi te zijn ;).Dit zijn vier van mijn dekens (van boven naar beneden):
* grote granny square
* stokjes
* grote granny square
* halve star stitch (de rest heb ik er per ongeluk zelf bij bedacht)


xx

2 opmerkingen:

 1. Wat een schittenrende dekens zeg!! Welke wol gebruik jij? Ik heb inmiddels ook twee dekens gemaakt en wil er eigenlijk nog wel een :-) Ik ga je volgen op Bloglovin, wat een leuke blog heb je! Liefs Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je! Je hebt zelf ook een leuk blog. Ben even een kijkje gaan nemen :). Altijd leuk om te zien dat er meer haakfans zijn!
   Liefs Saskia

   Verwijderen