donderdag 26 september 2013

Vintage deken

Het wordt misschien een beetje eentonig, maar ik ga toch weer een deken laten zien. Zoals je inmiddels wel weet, vind ik het erg leuk om bij de kringloopwinkel te winkelen. Als je goed zoekt, kun je er namelijk echte schatten vinden! Zo vond ik een tijdje geleden deze oranje deken.
Het leek mij leuk om hem als sprei op bed te gebruiken. Na hem op 90 graden gewassen te hebben, hing hij te drogen op zolder. Daar ligt toevallig ook al mijn wol. Begin van het jaar heb ik een bol neon oranje gekocht. Je weet namelijk maar nooit wanneer zo'n bol wol van pas komt ;). Zo geschiedde... om mijn nieuwe aanwinst toch een beetje hipper te maken, heb ik er een neon oranje randje omheen gehaakt. Zie hier het resultaat!


Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

xx


1 opmerking:

  1. Knap Sas! Heel leuk! Kun je mij die steek leren? Lijkt me ook heel leuk om te doen! Prachtige deken, en lekker warm voor de winter!

    BeantwoordenVerwijderen