donderdag 21 november 2013

Stockholm

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn lief een weekendje Stockholm cadeau gekregen. Afgelopen weekend was het zo ver.... We zaten in een super mooi hotel op het rustige eiland Skeppsholmen, maar toch midden in het centrum van Stockholm. De ideale plek om Stockholm te voet te gaan verkennen. 


De belangrijke bezienswaardigheden konden we overslaan, aangezien we al een keer eerder in Stockholm geweest zijn. Wel zijn we het kleinste huisje van Stockholm gaan opzoeken.


Verder zijn we naar stadsdeel Sodermalm gegaan in het zuiden. Hier logt de wijk SoFo waar je kunstgaleries, hippe (vintage) winkeltjes en trendy cafés kunt vinden. Echt een hele leuke wijk om rond te struinen! Als je van design en/of vintage houdt, ben je hier aan het goede adres!

Met opzet hebben we onze goede camera thuis gelaten. Ik ben dan al snel druk bezig met het maken van mooie foto's terwijl ik dan bijna vergeet te genieten van de stad zelf.

We love Stockholm!

xx


1 opmerking:

  1. Wat een mooi cadeau Sas! Heerlijk! Ik hoop dat jullie ontzettend genoten hebben! De foto's zijn prachtig! xxx

    BeantwoordenVerwijderen