maandag 24 februari 2014

Zpagetti dassen tas

Al een tijdje ben ik laatje voor laatje, kastje voor kastje ons huis aan het opruimen. Niet dat het zo'n bende is, maar ik wil alle overbodige spullen wegdoen. Deze geef ik aan vrienden/familie of breng ik naar de kringloopwinkel. Veel gaat er naar de kringloopwinkel van Terre des Hommes in Amersfoort, want daar doe ik al een tijdje vrijwilligerswerk. Het ruimt lekker op; niet alleen in de laatjes en kasten zelf, maar ook in mijn hoofd.

Het opruimen lukt tot nu toe aardig, totdat ik afgelopen weekend bij mijn voorraad zpagetti aan kwam. Zonde om weg te doen! Ik vond natuurlijk wel dat als ik het ging bewaren, ik er ook iets leuks van moest maken. De eerst bol moest er meteen aan geloven dit weekend.

Op mijn Piece of... crochet pinterest bord kwam ik deze waszak tegen. Het is een gratis patroon van Libelle. Sinds zaterdag hangt er nu een echte 'dassen tas' aan mijn kapstok en dat scheelt mij weer rommel op de trap!

xx5 opmerkingen:

 1. Wauw, wat mooi! Mooi die donkere kleur waszak en die sjaal, prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit patroon staat niet meer op de site van hooked. Staat hij nog ergens anders op?
  Vind hem zo leuk. Annet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt hem nog terugvinden op de website van Freubelweb. Veel haakplezier!

   Verwijderen