maandag 25 augustus 2014

Wat is mooier: groen of wit?

Het begint een beetje stil te worden op mijn blog. De hoogste tijd dus om weer eens iets van me te laten horen!

Toen we in juni terug kwamen van vakantie, was ik er helemaal klaar mee... mijn groene keukentrolley en bordenrek. Het grappige is dat ik deze zelf een aantal jaren geleden groen heb geschilderd, omdat ik wat meer kleur in huis wilde. Nu heb juist behoefte aan meer wit! Het bordenrek was notabene wit toen ik het kocht...

Na lang er tegenaan gehikt te hebben, heb ik uiteindelijk toch meer een kwast en verf gepakt en aan het schilderen geslagen. Ik ben niet zo'n ster in het maken van 'before & after' pictures, dus ik heb alleen een 'before' picture van de keukentrolley. De foto geeft in ieder geval de goede kleur groen weer.
Uiteraard heb ik dan alleen maar 'after' pictures gemaakt van het bordenrek :)Ik ben zelf rg blij met het resultaat. Vooral de eerste dagen zag het er supermooi uit! Inmiddels ben ik er al weer aangewend geraakt, maar voor geen goud wil ik ze in een andere kleur hebben!

xx

3 opmerkingen:

 1. Leuk geworden Saskia, I LOVE WHITE! (goed bezig) Leuk om je weer even te zien gisteren.
  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Me too; hoe witter hoe beter tegenwoordig hahaha.
   Vond het ook erg leuk afgelopen donderdag. Ik hou je blog in de gaten! groetjes Saskia

   Verwijderen
 2. What a wonderful kitchen desk, really nice and fresh!
  Greetings, Laura

  BeantwoordenVerwijderen