maandag 30 december 2013

Vintage kaars

In de loop der tijd is mijn verzameling vintage kop en schotel aardig groot geworden. Ze staan erg leuk in de buffetkast en ze worden ook af en toe echt gebruikt. Op Pinterest zag ik echter een aantal maanden geleden een heel leuk idee om er kaarsen van te maken. Nou ja... niet van de kopjes zelf natuurlijk, maar in de kopjes.

In eerste instantie wilde ik restjes van kaarsen gaan bewaren en deze omsmelten. Een erg leuk kringloopidee, maar ik bleek de laatste tijd toch niet zo heel veel kaarsen te branden.... Uiteindelijk heb ik dus maar was en lonten in de winkel gekocht :). Na een paar uurtjes was smelten (mijn pan was zo klein dat ik maar twee kaarsen per keer kon maken), is dit het resultaat geworden!

Met een leuk label, een beetje folie en wat lint, heb je  zo een leuk cadeautje! 

xx

3 opmerkingen:

  1. leuk zijn de "with love" labels :) maar ik vroeg me af, schrijf je ook nog iets op de achterkant of laat je ze zo?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry daar ging hierboven iets fout: daarom stuur ik mijn vraag nog eens! Leuk zijn de "with love" labels. Maar ik vroeg me af, schrijf je ook nog iets op de achterkant of laat je ze zo?

    BeantwoordenVerwijderen