zondag 5 januari 2014

2014

Inmiddels is het nieuwe jaar al weer een paar dagen oud! Zoals de meeste mensen heb ook ik weer een paar goede voornemens... Eens kijken hoe lang ik ze dit jaar vol hou ;).

Eén van mijn eerste voornemens was om de woonkamer weer een beetje te veranderen. Nou ja... veranderen... alle accessoires weer eens verplaatsen en nieuwe printjes in de fotolijstjes doen. Dat voelt toch iedere keer weer als een andere woonkamer!


Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen
Het schilderijtje van het meisje en de kandelaar komen uit een winkel van Terre des Hommes. Ik werk daar sinds een paar maanden als vrijwilliger. We verkopen eerste keus in tweedehands spullen. Voor mij is dat een enorme snoepwinkel! Het komt dus ook niet vaak voor dat ik 's avonds naar huis ga zonder iets gekocht te hebben. Heerlijk, die kringloopschatten!

xxGeen opmerkingen:

Een reactie posten