zondag 19 januari 2014

Woonkamer

In de eerste post van dit jaar heb ik al wat foto's van onze woonkamer laten zien. In de woonkamer staat een buffetkast waar ik zo blij mee ben! Een paar maanden geleden heb ik deze opnieuw ingericht. Al het speelgoed van dochter wilde ik onderin de buffetkast hebben. Dat is gelukt, met als gevolg dat de bovenkant gezellig vol is komen te staan :).Mijn taartstandaard (gekocht bij Theefeestje), wat pompoms en een witte zwaan. De zwaan komt uit Frankrijk. Afgelopen zomer waren we daar op vakantie en zijn we (bijna) alle kringloopwinkels in de omgeving afgegaan. Ik heb weinig gekocht. Deze zwaan ook niet. Die kreeg ik van de lieve man achter de kassa cadeau!Mijn kookboeken, die daar mooi staan te zijn en eigenlijk nooit uit de kast komen (niet doorvertellen hoor!). Pink Panther komt bij mijn ouders vandaan en die gekke dobbelsteen... Er staan alleen maar éénen, tweeën en drieën op. Mocht iemand weten waarvoor deze gebruikt wordt, hoor ik het graag!Tot slot een deel van mijn verzameling kopjes die wel uit de kast komen :). Het boek van Alice in Wonderland is van mijn vader. Het is een erg mooi boek met gouden details erin!

Dit is maar de helft van de buffetkast. Wie weet fotografeer ik de andere helft ook nog een keer!

xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten