zondag 26 januari 2014

Hama / strijkkralen

Op Pinterest zag ik zulke leuke dingen die je met Hama (oftewel strijkkralen) kunt maken, dat ik ze maar meteen ben gaan kopen. Bij Ikea verkopen ze een hele grote pot met voornamelijk harde kleuren, maar gelukkig hebben ze er ook wat neon roze bij gedaan! Ik heb meteen een pot meegenomen en zie hier het eerste resultaat:Ik voelde me weer net een klein meisje aan de keukentafel en zag mijn moeder al weer strijkkralen strijkend in de keuken. Heerlijk....

Mocht je inspiratie nodig hebben voor een strijkkralen project of andere DIY projecten, kijk dan even op mijn Pinterest Piece of... DIY bord!

xx


3 opmerkingen:

 1. Heel leuk die ster aan de muur! Wil ik ook! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan natuurlijk :). Welke kleur wil je? Ik neem aan paars? Xx

   Verwijderen
 2. Liefff!!! Binnenkort eens doen met een kopje thee? Nostalgie hoor, die strijkkraaltjes... ;) xx

  PS fijn dat we nu nog sneller kunnen reageren op je blog :D ik heb die nummers enzo bij mij ook gewoon uitgezet!

  BeantwoordenVerwijderen