dinsdag 13 mei 2014

Garden Festival

Afgelopen zaterdag stond ik op het Garden Festival. Het was georganiseerd door de TuinTwins (top gedaan dames!). Zoals de naam al doet vermoeden, zou het festival in een tuin plaatsvinden. Er was veel regen voorspeld, dus ik was al bang dat het niet door zou gaan. Gelukkig werd alles naar binnen verplaatst en werd het een erg geslaagd feest!

Dit zijn een paar foto's van de granny squares die ik verkocht. Mocht je er iets leuks tussen zien zitten; het meeste staat ook in mijn Etsy winkel!Het was een er gezellige dag met veel leuke en inspirerende gesprekken. Ook kreeg ik veel complimentjes over mijn dekens, wat natuurlijk altijd leuk is om te horen!

xx

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie dekentjes. De kleurencombo's zijn prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat ziet dat er prachtig uit meis! zo mooi gedaan, je hebt zoveel oog voor detail!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige dekens. Ik ben er met 1 begonnen om te haken, maar er lijkt geen eind aan te komen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen