zondag 8 juni 2014

Waarom winkelen bij Villa ArenA?


In één van mijn eerder blogpost gaf ik al aan dat ik mee doe aan een blogwedstrijd van Villa ArenA. Het leuke is dat ik 'de Villa' van tevoren niet echt kende. Inmiddels ben ik er een aantal keren geweest en vind ik het een leuke plek om inspiratie op te doen.

Bij een Woonmall denken de meeste mensen (ikzelf uiteraard ook) aan winkels met voornamelijk grote meubels zoals tafels, banken, bedden, kasten en zelfs keukens. Aangezien je dit soort spullen niet iedere week/maand/jaar koopt, zou je denken dat een bezoekje aan Villa ArenA misschien niet echt leuk is. Maar niets is minder waar!

Woonaccessoires

Je kunt er namelijk heel erg veel leuke woonaccessoires kopen. Van kop & schotel, vaasjes, keukengerei, kussens tot aan schilderijen. Woonaccessoires zijn in bijna alle winkels wel te vinden. Hier zijn een paar leuke voorbeelden:Zelf heb ik ook al verschillende spullen gekocht bij Villa ArenA, maar mijn favoriete item is toch wel dit roze kinderbureautje:
Ik heb gemerkt dat het bureautje multifunctioneel inzetbaar is; dochterlief gebruikt hem 's ochtends eerst als ontbijttafel (ze eet blijkbaar liever alleen haar boterham op dan bij papa en mama aan de eettafel te komen zitten ;)), 's middags tovert ze hem om tot tekentafel en gedurende de rest van de dag gaat ze er af en toe gewoon aan zitten samen met haar pop. Ze is nog geen twee, dus ik twijfelde over deze aankoop, maar dat was, zoals je leest, totaal niet nodig geweest!

Eten & Drinken

Mocht je tijdens het winkelen trek krijgen of zin hebben in iets lekkers, dan zijn er genoeg plekken waar je iets kunt eten en drinken. Voor degene die gek zijn op chocolade; er is chocolade van Australian te koop.

Ik ben benieuwd of jij al een keer in Villa ArenA in Amsterdam bent geweest en welke leuke spullen je daar hebt gekocht. Laat je het even weten?

xx

10 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig bericht. Moet er ook maar eens gaan snuffelen en zeker even de chocolade van Australian gaan proeven! Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, toch super goed gelukt! Ik vind het er mooi uit zien. Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven! Ik moet nog :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben er al een hele tijd niet meer geweest. het is iig erg leuk en heerlijk rondneuzen voor inspiratie en mooie aparte items.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat vind ik ook! Leuk blog heb je trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij welke winkel komt het roze setje vandaan als ik vragen mag?
  Het is zeker leuk rondneuzen op uw blog. Heerlijk om met dit weer
  lekker in de tuin te haken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuk compliment!
   Ik heb het bureautje met stoeltje bij de Woonfabriek in Villa ArenA gekocht. Mijn dochter heeft er zoveel plezier van. Echt leuk om te zien.

   Verwijderen