dinsdag 4 maart 2014

DIY slinger

Slingers, slingers, slingers... daar word ik helemaal vrolijk van! Op Pinterest komen allerlei leuke voorbeelden voorbij. Goed ter inspiratie, maar ik heb niet altijd alle materialen in huis om ze te maken (hoewel de voorraad wel steeds groter wordt).
Op zoek naar bruikbare materialen in mijn rommella, kwam ik een aantal verfstalen van de bouwmarkt tegen. Deze heb ik ooit meegenomen, want 'daar kun je zo leuk mee knutselen'. Vervolgens hebben ze jaren in de kast gelegen, om nu toch eindelijk een bestemming te krijgen.


Benodigdheden:
* karton
* verfstalen of ander leuk papier
* schaar
* plakband
* masking tape
* touw

Maak van karton een sjabloon. Ik heb gekozen voor een ruit, maar je kunt natuurlijk allerlei andere vormen maken. Trek het sjabloon over op de verfstalen. Knip ze uit en bevestig ze met plakband aan het touw. Hang de slinger met making tape aan de muur. 

Veel plezier met het maken van dit kleine feestje!
xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten