vrijdag 28 maart 2014

Slaapkamer

Met regelmaat heb ik de behoefte om iets in huis te veranderen. Het leukste hiervan vind ik dat je iedere keer weer het gevoel hebt een nieuwe ruimte binnen te komen.
Natuurlijk is het ook een uitdaging een kamer te veranderen zonder veel geld uit te geven, dus ben ik op zoek gegaan naar leuke spullen in mijn eigen huis. Alleen het behang heb ik nieuw gekocht, want ja... dat is wat moeilijk om te hergebruiken.Het schilderij heeft een aantal jaar in de woonkamer gehangen. Het is niet helemaal mijn smaak meer, maar het is erg kleurrijk en daar hou ik dan weer wel van!


De oranje deken komt bij de kringloopwinkel vandaan. Hier heb ik al eerder een keer een blogpost over geschreven. Tot nu toe lag hij in de kast, maar nu staat hij erg leuk op bed. 


De sprei is van Pip Studio. De sprei lag altijd met de patchwork-kant naar boven. Nu heb ik hem opgedraaid en het is meteen een heel ander gezicht!


Dit nachtlampje kwam ik bij de Fabricage tegen en kon ik natuurlijk niet laten staan. Daarna ben ik hem nog in ongeveer 100 andere winkels tegengekomen, hahaha! 

Binnenkort ga ik weer eens een haakproject posten!

xx

2 opmerkingen:

  1. Ooh wat mooi meis! Daar heb je zo'n goed oog voor. En de foto's zijn ook weer prachtig! Well done!

    BeantwoordenVerwijderen