zaterdag 15 maart 2014

Illustratie

Vorig weekend zijn we een dagje naar Amsterdam geweest. Het was heerlijk weer! We hebben rustig door de stad geslenterd, gewandeld in het Vondelpark en lekker gegeten en gedronken.

Uiteraard had ik wel een doel! In de gang wilde we graag een poster van de Zweedse illustratrice Ingela P Arrhenius uit Stockholm. Ze laat zich inspireren door de 50's & 60's en illustreert onder andere kinderboeken en ontwerpt patronen voor stoffen.

Op Bubblemint kwam ik Big & Belg in Amsterdam tegen. Daar verkopen ze de posters. Na lang twijfelen hebben we uiteindelijk deze gekocht:


Omdat de poster in de gang uiteindelijk niet zo heel erg leuk hing, staat hij nu op de tafel in de woonkamer mooi te zijn. Helaas kan ik er geen foto van maken, want de lens van onze spiegelreflex camera is kapot. Ik kan je wel nog wat ander werk van Ingela P Arrnhenius laten zien:

Inmiddels ben ik ook weer begonnen aan een nieuw haakproject. Dit keer weer een deken, maar met nieuwe kleuren! Hopelijk kan ik volgende keer meer laten zien...

xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten