zondag 13 april 2014

Blogevent Villa ArenA

Vorige week zaterdag was ik in Villa ArenA voor een blogevent. Samen met Blogtoday, vt wonen en Flair is Villa ArenA op zoek naar de Villa ArenA Blogger 2014. Topbloggers zoals April&May, Stylecookie en Beeldsteil vertelden over hun eigen blog en hoe ze groot zijn geworden. Ze waren het er allemaal over eens; blijf dicht bij jezelf! Dat heb ik bij het schrijven van deze blogpost dus ook gedaan.

Na de inspirerende verhalen, heb ik een kijkje genomen in verschillende winkels. Want ja... als er daar dan toch eenmaal bent, is het zonde om meteen weer naar huis te gaan! Wat een moois is er hier toch te koop!

Er zit onder andere een winkel van Piet Klerkx. In Amersfoort hebben ze ook een vestiging, maar ik moet bekennen dat ik daar nog nooit ben geweest. Dat is toch zonde, want ze hebben (bijna) alles wat je voor je huis maar nodig kunt hebben; woonkamer, slaapkamer en woonaccessoires. Mijn oog viel op deze gebreide lampenkappen. Zelf ben ik natuurlijk meer van het haken (heb ooit een breicursus gevolgd, maar dat was geen succes), maar deze gebreide lampen zouden toch echt goed boven mijn eetkamer tafel hangen!


Op de bovenste verdieping van Villa ArenA zit mijnwoonwinkel.nl. Ik wist niet zo goed wat ik me daar bij voor moest stellen, buiten dat het woonartikelen zouden zijn (maar ja... dat geldt voor heel Villa ArenA). Het bleek een winkel te zijn met een mix van stoere, chique en vintage producten. Vintage past natuurlijk ook precies in mijn straatje. Ik zag onder andere deze kisten. Ideaal als decoratie of om speelgoed van dochter E. in op te bergen.


Tot slot ben ik ook even bij Marc Janssen binnen gelopen. Ze verkopen onder andere kelims, recoloured tapijten en traditioneel tapijt. Zelf heb ik welgeteld één tapijt in huis liggen, waar ik maanden naar gezocht heb. Bij Marc Janssen hebben ze tapijten in overvloed. Vooral het vrolijke tapijt gemaakt van gekleurde viltbollen vind ik erg mooi. Hier had ik eerder moeten kijken...


Op weg naar huis zat ik vol inspiratie! Heerlijk zo'n dag. Die mogen er wat mij betreft wel meer komen.

xx 

3 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met de Villa Arena Blog-event !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Morgen weer een nieuwe blogpost, maar zonder keukenfoto. Het fotograferen van een keuken is toch niet mijn beste kant ;)

   Verwijderen
 2. You accrue them automatically - there isn't a|there isn't any} 우리카지노 want to sign up|to enroll}. Disabled World is an independent incapacity neighborhood established in 2004 to offer incapacity information and knowledge to folks with disabilities, seniors, their family and/or carers. See our homepage for informative information, evaluations, sports, tales and how-tos. You also can connect with us on Twitter and Facebook or study extra about Disabled World on our about us web page. Our HoF Voyage function takes you on an epic journey all over the world.

  BeantwoordenVerwijderen