vrijdag 11 april 2014

Kringloopschatten

Het is al een tijdje geleden dat ik geblogd heb over mijn kringloopschatten. Ik kom nog steeds met regelmaat in kringloopwinkels, maar echte schatten zijn soms moeilijk te vinden. Maar als je echt goed zoekt, wordt dit vaak ook beloond!

Zo vond ik een tijdje geleden deze drie kleine vaasjes. Zij stonden verstopt tussen de bloempotten en kaarsenstandaards. Na ze even in de vaatwasser gedaan te hebben, zien er weer mooi uit. Ze staan nu met een paar kleine bloemetjes te blinken op de tafel!Meestal neem ik dochter E. mee als ik ga kringloopschoppen. Ze is verslaafd aan Nijntje (ze is bijna 2 jaar) en samen gaan we op zoek naar boekjes van Nijntje. Zodra we er eentje gevonden hebben, laat ze het boekje niet meer los. Niet meenemen is daardoor ook niet echt een optie meer!

Welke kringloopschatten hebben jullie op de kop getikt? Ik ben benieuwd!

xx

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige vaasjes, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Dat is het leukste aan kringloopschatten; als je er zelf aan gehecht raakt :)

      Verwijderen