dinsdag 22 april 2014

Gehaakte slingers

Zo af en toe krijg ik een verzoek via mijn Etsywinkel om een speciaal item te maken. Dit keer wilde iemand graag twee gehaakte slingers hebben voor de eerste verjaardag van haar dochter; een slinger met wit/donkerroze/lichtrroze vlaggetjes en een slinger met alleen maar lichtroze vlaggetjes. De lijn zelf werd neonroze. Zie hier het resultaat:Mocht je ze leuk vinden en ook graag zoiets willen hebben, ga dan naar mijn Etsywinkel of stuur me een berichtje!

xx 

2 opmerkingen:

  1. Wow, dit is gaaf. Wat tof dat je een verzoek krijgt om iets te haken. Ik vind hem prachtig geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Zo af en toe krijg ik een verzoekje. Nu ben ik bezig met het haken van een babydeken. Ook erg leuk op te doen!

      Verwijderen